12.01.2011 г., 18:38 ч.

Скромна детелина 

  Поезия » Хумористична
665 0 12

Аз съм скромна детелина,

несъвместима

с плевелите и с цветята!

Не мога с щира да се боря,

вкоренен е здраво във земята -

като борците... завзел е

всяка територия.

Вижте тази тука -

сочна тученица

каква снага наляла,

цялата страна заляла,

изпъчила си силиконовите цици,

като тези хубавици

по плакати и ефира...

място има само за бодила.

Той е средство ефикасно

за потентност... и във частност

да помага на онез канали,

пълни с еротични сериали.

Аз съм скромна детелина...

що ли още да ме има!!!

 

12.01.2011

 

 

 

 

 

 

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??