23 июл. 2007 г., 20:13

Скъпи мой 

  Поэзия
1143 0 5
Скъпи мой


Скъпи мой, тоз ден е празник твой,
бъди все така практичен, умен, работлив и упорит,
бори се, не отстъпвай ни за миг,
здравето да не те напуска,
Слънцето да свети в твоите очи,
щастие и радост озаряват твоите мечти!
Сега съм тук и с теб сега и
винаги ще е така,
знай, че те обича много, твоята жена!

© Галина Сакутска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??