Слаба съм
И не издържам вече
На ударите ти -
Утре се оттеглям от бойното поле.
Слаба съм
И ще намеря някой друг
Да ме тъпче,
Да ми помага да се изправя,
За да ме блъсне отново в нищото...
Отново и отново.
Слаба съм -
Слаба бях и тогава,
Но утре свалям маската
И ще съм готова да ме нараняват,
Да ме обиждат,
Да ме изоставят...
Отново и отново.
11.05.2007
© Гергана Цветкова Все права защищены
който може да рече:
Аз съм слаб!и то без пози...
Красиво стихотворение!