11 may 2007, 14:24

"Слаба съм" 

  Poesía
617 0 2

Слаба съм
И не издържам вече
На ударите ти -
Утре се оттеглям от бойното поле.

Слаба съм
И ще намеря някой друг
Да ме тъпче,
Да ми помага да се изправя,
За да ме блъсне отново в нищото...

Отново и отново.

Слаба съм -
Слаба бях и тогава,
Но утре свалям маската
И ще съм готова да ме нараняват,
Да ме обиждат,
Да ме изоставят...

Отново и отново.

                     11.05.2007

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Слаб едва ли ще е онзи,
    който може да рече:
    Аз съм слаб!и то без пози...
    Красиво стихотворение!
  • Не, не си слаба!
    И не позволявай това да се случи!
Propuestas
: ??:??