25 июл. 2008 г., 09:23

***(сладка вода) 

  Поэзия » Другая
723 0 18

 

Жадна съм.
За сладката вода.
В планински извор дето ромоли.
И студенее.
Дето утолява.
Водата, дето иде летем.
Със росата.
И преражда.
За нея жадна съм.
И тръгнах да я търся.
Не я намерих .
Ала найдох тебе.
Нейде там... Под слънцето...
Блестяха ти в очите 
свежи капки.
Със поглед сбрах ги и ги пих...
И пих... Опих се.
От твоята вода.
Най-бистрата.
Най-сладката вода. От либе.


© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??