22 янв. 2012 г., 15:56

Сладък сън 

  Поэзия » Любовная
752 0 0

Пръстен ти ми постави

на ръката снежнобяла

като водна лилия разцъфтяла

и докосна с нежни устни

моята кадифена плът.

 

И попита ме с поглед, изгарящ от страст,

дали някой ден ще съм съгласна аз.

В очите ти чета копнеж, сила и власт

по една илюзия, по една несбъдната страст.

 

Щом очи отворих, разбрах,

че всичко е било насън и мечти!

На ръката ми нямаше пръстен!

Нямаше ги и твоите топли очи.

© Галина Бърдарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??