19 мая 2009 г., 11:44

Славна градинарка 

  Поэзия » Для детей
784 0 16

 

 

 

 

Мими има си градинка!

Сутрин, като се наспинка

и, нарамила мотичка,

право при лехите тичка.

Че лаленца, теменужки

мимини са първи дружки,

маргаритки и лулички –

колко ги обича всички!

А цветенцата любими,

пък обичат кака Мими,

че полива ги, копае...

Славна градинарка тя е!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??