29 июл. 2011 г., 22:28

Славно лято отминава 

  Поэзия » Другая
387 0 0

Славно лято отминава
като безнадежден влак -
малко сълзи, и в жарава,
спомени над житен злак.

Малко стръкче, много песни,
по анонс, в звезди заснет -
и по пътища нелесни
скита „вятърът-поет”.

Заедно свещенодейства
там сред изкласила ръж,
със ръкойка и със песен
са превили морен кръст!

И видях ги да отмарят
с Юлия, Марина - в зной,
отърколили се славно
на Емила в плодовити рой!




© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??