Осъмнах привлечена -
от къс синева.
От два слънчеви лъча
и една топла ръка.
Притихнала на твоето рамо,
ухае на спомен красив.
След аромата на вчера,
утрото е красиво.
Тишината е с дъх на цветя
и усещане за бяла надежда.
След миг на живяна любов,
слънчев сплит мислите ни подрежда.
© Здравка Бонева Все права защищены