5.07.2008 г., 18:36 ч.

След аромата на вчера 

  Поезия » Любовна
694 0 17

Осъмнах привлечена -

от къс синева.

 

От два слънчеви лъча

и една топла ръка.

 

Притихнала на твоето рамо,

ухае на спомен красив.

 

След аромата на вчера,

утрото е красиво.

 

Тишината е с дъх на цветя

и усещане за бяла надежда.

 

След миг на живяна любов,

слънчев сплит мислите ни подрежда.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??