30 янв. 2010 г., 14:45

След бурния огън... 

  Поэзия » Любовная
913 0 2


Не, ти няма да чуеш от днес

ни дума, ни вопъл от моите уста -

след знойното лято идва късната есен,

след бурния огън тлее жарта.

 

Не, ти няма да видиш от днес

ни мойта усмивка, ни моите очи -

тишината настъпва след птичата песен,

след нежното слънце ще завали.

 

Не, ти няма да усетиш от днес

ни мойта тъга, ни моите сълзи -

опасности идват след полета лесен,

след тежка раздяла - душата боли,

след нежна усмивка - остават сълзи.

© Радина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти!
  • Браво, миличка!
    Радвам ти се - малка, но можеща!
    (и ще ти предложа тук да бъде:
    "след нежното слънце ще завали"-
    търси ритмичността в стъпките)
    Дерзай и успех!
Предложения
: ??:??