13 авг. 2014 г., 20:53

След дъжда 

  Поэзия » Любовная
465 1 0

              Днес валя

              и аз те чаках. 
              Разбира се, ти не дойде...

              Знаеш ли?

              Горчивата истина много боде!

              Нямах очаквания, 

              но имам надежда...

              Да, трудно е стеб - 

              ти ми го каза.

              Но и толкова прекрасни неща ми показа.

              Повярвай, очарованието ти ме влудява...

              Търпението ти ме окуражава...

               Ето, слънцето изгрява - 

               душата ми отново се надява...

© Емилия Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??