23 окт. 2019 г., 18:55

След тебе 

  Поэзия » Любовная
732 1 3

След тебе...
Вече никога няма да обичам!
След теб на никого няма да се вричам!
След тебе...
Бавно и мъчително умирам...
Дупки в душата ми прозират...
Преди теб...
Не съм живяла...
Не знаех какво е цялост! 
Без теб...
Живот не съществува!
Ничии гърди не ще ме стоплят!
След тебе...
Обръщам се срещу стената!
Разядена съм...
Тленно жива....
Но умъртвена е душата!

© Екатерина Глухова Все права защищены

Произведението е включено в:
  1384 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??