23.10.2019 г., 18:55 ч.

След тебе 

  Поезия » Любовна
720 1 3

След тебе...
Вече никога няма да обичам!
След теб на никого няма да се вричам!
След тебе...
Бавно и мъчително умирам...
Дупки в душата ми прозират...
Преди теб...
Не съм живяла...
Не знаех какво е цялост! 
Без теб...
Живот не съществува!
Ничии гърди не ще ме стоплят!
След тебе...
Обръщам се срещу стената!
Разядена съм...
Тленно жива....
Но умъртвена е душата!

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1371 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??