10 авг. 2013 г., 21:02

Следа 

  Поэзия
330 0 3

Малка свещичка съм! Изпратена, за да се храни с мрак!

Скромно цвете, превръщащо вонята в аромат!

Осъмвам с първи слънчеви лъчи

и чакам вечер Луната да ме приспи.

Къпя се в дъжда и сред листа се крия!

Животът сред света за мен е бяла магия!

Знам, че след време, когато си ида,

ще остане следа...

Като звезден прашец!

Нежна, цветна, уханна и светла пътека!

Такава следа трябва да оставя човека!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??