31 авг. 2013 г., 11:45

Sleepless nights 

  Поэзия
1148 0 0

Sleepless nights leave me alone!

                        Let me rest for a while.

Sleepless nights go away,

                        Leave my soul in peace.

 

Sleepless nights leave me alone!

                       Give back my beautiful dreams.

Thoughts so deep – stop at once!

                       I want to sleep in peace.

© Бинназ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??