1 апр. 2008 г., 07:53

Сложнодумно 

  Поэзия
854 0 12
 

Сложнодумно или словоблудно -

изберете сами

 

 

Самонаказвах се общоизвестно,

че словоблудно сложнодумствам

и звукописно графодращя

на белоснежни хартиолисти,

сърцераздиращи тъгопоеми.

 

Времетраещо съпреживявам

     гореописано - обичотъгите на

моногополовата лъжеобич,

 сладкодумно и хилядосълзно,

 премногоопята в многостишия от мене.

 

Смехотворно се самобичувам,

голословно се самозалъгвам

в обезлюдени денонощи,

чистосърдечно празнословя -

многословно, сложнодумно, словоблудно.

 

 

Честито първоаприлчване!

© Стоян Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??