Сложнодумно или словоблудно -
изберете сами
Самонаказвах се общоизвестно,
че словоблудно сложнодумствам
и звукописно графодращя
на белоснежни хартиолисти,
сърцераздиращи тъгопоеми.
Времетраещо съпреживявам
гореописано - обичотъгите на
моногополовата лъжеобич,
сладкодумно и хилядосълзно,
премногоопята в многостишия от мене.
Смехотворно се самобичувам,
голословно се самозалъгвам
в обезлюдени денонощи,
чистосърдечно празнословя -
многословно, сложнодумно, словоблудно.
Честито първоаприлчване!
© Стоян Владов Всички права запазени