15 мар. 2022 г., 15:42

Слънце 

  Поэзия » Любовная
859 0 0

Аз съм сам, за теб мечтая много,

сърцето ми е твое, ти си жената,

да дойдеш пак моля се на Бога,

че си красива, че си светлината.

 

Ела сред пролетното утро,

с лъчи неземни ме огрей,

да те видя скоро, още утре,

с мен танцувай и живей!

 

В мъка, в болка дойде ти,

мир, хармония ти ми даде,

като птица към мен полети,

ела при мен, моя радост!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??