20 мар. 2014 г., 21:53

Слънце, луна, звезди... 

  Поэзия » Любовная
733 0 0

Слънце, луна, звезди... -

О, вие сте ми свидетели

Ветрове, бури, урагани

О, вие знаете...!!

 

Знаете кое ме убива, знаете кой ме убива.

 

Слънце, луна ,звезди... -

Моля ви, нека се върне.

От този унес  да ме избави!!

С любовта си да ме изцели...

 

И ако не се върне дори тогава...

Ветрове, бури, урагани -

отнесете му тези думи...

отнесете моята душа при него!!

 

Там в неговата прегръдка сетне да издъхна...

© Бинназ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??