Слънце, луна, звезди... -
О, вие сте ми свидетели
Ветрове, бури, урагани
О, вие знаете...!!
Знаете кое ме убива, знаете кой ме убива.
Слънце, луна ,звезди... -
Моля ви, нека се върне.
От този унес да ме избави!!
С любовта си да ме изцели...
И ако не се върне дори тогава...
Ветрове, бури, урагани -
отнесете му тези думи...
отнесете моята душа при него!!
Там в неговата прегръдка сетне да издъхна...
© Бинназ All rights reserved.