Есен е –
Вятърът си настройва
цигулката
между босите пети
на Хоризонта
И се мъчи да имитира
Паганини
А после –
после си сваля шапката
и си я пълни
със светулки до козирката
Слънцето се прибира
зад хиподрума
а Листопадът ръкопляска
като в концертна
зала – есен е
© Георги Ревов Все права защищены