Oct 6, 2024, 8:13 PM

Слънцето се прибира зад хиподрума 

  Poetry
104 0 0

Есен е –
Вятърът си настройва
цигулката
между босите пети
на Хоризонта
И се мъчи да имитира
Паганини

А после –
после си сваля шапката
и си я пълни
със светулки до козирката
Слънцето се прибира
зад хиподрума

а Листопадът ръкопляска
като в концертна
зала – есен е

© Георги Ревов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??