6 апр. 2014 г., 19:07

Слънчев бряг 

  Поэзия
455 0 0

Водите на морето светлосини

тихо приказка нашепват.

Събирали истории с години,

разказвайки ги, лекичко потрепват.

 

На кея тук те чакам аз

и вятърът косите ми развява.

За теб си мисля във захлас -

морето за да може да разказва.

 

Ще ме помнят и водите, и небето,

момичето с червените къдрици,

което чакаше момчето 

само под обикалящите птици.

 

05.04.2014г.

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??