8 мая 2010 г., 01:24

Слънчев лъч 

  Поэзия
964 0 6

Слънчев лъч

 

Търкулваш се по полските цветя,

със топла нежност галиш им листата.

Калинките улавяш за ръка

и плезиш се на пролетния вятър.

 

Засмяно бебе близваш по нослето;

на зайче си играеш по паважа;

подскачаш по вълните във морето;

закачаш смело рачета по плажа.

 

Аз знам какво си търсиш да откриеш,

аз знам защо си слязъл от небето -

във нечий влюбен поглед да се скриеш,

най-слънчева любов, за да усетиш.

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??