Слънчева целувка
Изпратил си ми слънчева целувка
на лятото с последните лъчи –
въздушна, нежна и красива,
със цветовете на мечти.
Изпратил си я, дума няма,
и радвах ѝ се аз до сутринта
тъй тихо, без излишна драма,
намери място в моята душа.
Изпратил си ми слънчева целувка,
защото Слънчо те краси!
Обичам този порив без преструвка
с магията на твоите очи.
В сърцето ще я пазя дълго,
когато липсваш в моя ден,
защото зная колко много
си мислиш в нощите за мен.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены