Sep 11, 2023, 8:02 AM

Слънчева целувка 

  Poetry » Love
119 1 2

      

    Слънчева целувка

 

Изпратил си ми слънчева целувка

на лятото с последните лъчи –

въздушна, нежна и красива,

със цветовете на мечти.

 

Изпратил си я, дума няма,

и радвах ѝ се аз до сутринта

тъй тихо, без излишна драма,

намери място в моята душа.

 

Изпратил си ми слънчева целувка,

защото Слънчо те краси!

Обичам този порив без преструвка

с магията на твоите очи.

 

В сърцето ще я пазя дълго,

когато липсваш в моя ден,

защото зная колко много

си мислиш в нощите за мен.

           Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??