10 дек. 2011 г., 01:32

Слънчице 

  Поэзия » Другая
804 0 2

Горчи ми във очите
от сълзите или цигарения дим,

не зная.
Пропива и разяжда ме отвътре,
болката като коварен спътник.

Огорчена. Падам. Ставам.
     Кръговрат. Вечен.

Но нищо не е вечно
и животът, който
сам отне си.

Изморих се да те търся,
усмивка-слънце
сърце да стопли.

Изгрей отново,
колкото и да си далече...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??