18 мар. 2008 г., 20:54

Смешна любовна война 

  Поэзия » Юмористическая
2722 0 6
Казват - в любовта и на война
няма правила.
Може да е истина това.
Аз съм на война!

С теб ли ще воювам или с мен...
Днес ще избера.
Може да е някъде и тя...
Ще я доведа!

Мислиш, няма тя да издържи...
Ще се провали.
Мислиш си, че силният си ти?
Вярвай във лъжи!

Ще спечеля или ще умра!
Като на война.
И потъпквам всички правила.
Крия се сама.

Не очакваш ти това от мен,
мислиш, че съм в плен.
Плен ли? Кой е победен?
Изповядвам дзен!

Нужна ли ни е сега
тихата война.
Няма нужда от лъжи,
времето лети...

Кой кого държи във плен,
кой е победен,
кой ранен е, кой е блед,
кой си слага лед...

Ако можеш, остави
старите игри.
Имам в къщи лазарет,
идвай на обед.


http://www.vbox7.com/play:d49faa72

© Таис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??