8 июл. 2007 г., 10:37

SmS 

  Поэзия
926 0 2
Ручей бистър в долината шумоли,
     пее песен за две влюбени души!
     Разказва през какви испитания са преминали те,
     за да са толкова щастливи днес!
     Хммм,
     трудности големи са видели, но пак са оцеляли!
    Любов голяма с теб делим!
    Аз обичам те, ме разбери, сладката ми мишчица си остани!!!

© Тачи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??