8 jul 2007, 10:37

SmS 

  Poesía
928 0 2
Ручей бистър в долината шумоли,
     пее песен за две влюбени души!
     Разказва през какви испитания са преминали те,
     за да са толкова щастливи днес!
     Хммм,
     трудности големи са видели, но пак са оцеляли!
    Любов голяма с теб делим!
    Аз обичам те, ме разбери, сладката ми мишчица си остани!!!

© Тачи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??