13 дек. 2011 г., 20:16

Снежинка 

  Поэзия » Любовная
736 0 1

Снежинка прекрасна, изящна и нежна,
с душа на гореща и лъчиста звезда.
Макар и толкова крехка с красота безбрежна,
танцува с вятъра и създава топлина.

Снежинка единствена, чиста и неповторима,
вдъхновяваща падналия сив скреж.
Толкова бяла, ранима, но и незабравима,
ти в едно сърце успя и слънцето да скриеш.

Снежинке, божествено танцуваща в далечината,
не падай върху сивия зимен покров.
Винаги свети и грей с топлина в душата,
аз ти давам само моята вечна любов.

© Кос Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много нежност има в този стих, поздрав!!!
Предложения
: ??:??