26 нояб. 2013 г., 22:57

Снежинка 

  Поэзия » Пейзажная
525 0 1

      Снежинка

 

Миличка снежинка

малка като прашинка.

Идваш с лекота

и носиш радостта.

 

Всеки допир с теб

е като за късмет.

Искам те веднага,

а не мога да те хвана!

© Карина Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??