7 мар. 2010 г., 20:32

Снимката на Мими 

  Поэзия » Для детей
445 0 0

СНИМКАТА НА МИМИ

 

„Зеле” викнахме в захлас

и ето ни и нас:

баба, дядо, мама, татко,

сбрани на кафе за кратко.

 

Кой направи тази снимка?

Щом питаш - мойта внучка Мимка.

Бързо апарата хваща -

на Vbox клипче да изпраща.

 

Хобито й е да снима,

затова и апарат си има.

Като порасне, ще стане фотограф,

ще снима мишка полска, африкански жираф...



                                      Ралица Костова

 

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??