30 янв. 2013 г., 07:49

Снощи те сънувах 

  Поэзия » Любовная
680 0 0

Снощи те сънувах и миналата вечер даже.

Кошмар ли бе... вече май забравих,

но усещането аз, добре си спомням.

Беше някак мъчно  и зловещо,

разхождайки се  волно и неканено в сърце ми горещо.

Мисълта ми първа на следващото утро бе,

че макар отдавна да се бе случило това с тебе,

дори в сънищата си не мога да те имам  вече.

 

© Маноела Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??