Содомия или Две?
А за мойта красота само птиците говорят.
Те гугукат във нощта.
През прозореца отворен
префюфюква със крила морна птица със наморник.
Аз протягам ѝ ръка – тя приплясква бързо, леко,
бърза тя към свобода. Но ще стигне ли далеко?
Пред дилема се оказвам,
взимам ножица, след две аз главата ѝ отрязвам.
Кръв по бялото телце, и на пода се размазва.
Ей ти, птицо, сто оргазма...
© Димитър Д Все права защищены