19.05.2013 г., 11:04 ч.

Содомия или две? 

  Поезия » Хумористична
608 0 1

Содомия или Две?

 

А за мойта красота само птиците говорят. 

Те гугукат във нощта.  

През прозореца отворен 

префюфюква със крила морна птица със наморник.

Аз протягам ѝ ръка – тя приплясква бързо, леко, 

бърза тя към свобода. Но ще стигне ли далеко?

Пред дилема се оказвам, 

взимам ножица, след две аз главата ѝ отрязвам. 

Кръв по бялото телце, и на пода се размазва. 

Ей ти, птицо, сто оргазма...

© Димитър Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ха-ха-ха. Има нещо в тебе, има... което събужда отнова отдавна заспало чувсто на превъзходство у индивида... или може би не?
Предложения
: ??:??