9 мар. 2018 г., 23:41

Сонет 

  Поэзия » Любовная
532 2 3

Сонет

 

Може би ти си влюбен във друга,

може би ти за друга тъгуваш

и за нея са твоите устни,

до които не ще ме допуснеш.

 

Аз поисках за миг да отнема

любовта ти към нея за мене

и получих единствено мрака

на очите ти – тих и нечакан.

 

И не зная защо все не мога

да ти кажа, че толкова много

те обичам, че ти си за мене

 

като срещната нова вселена

и защо ми отнемаш покоя

щом не можеш да си само моя...

 

© Елка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??