2 мая 2010 г., 23:55  

Song of my mind... 

  Поэзия » Другая
580 0 1

Поредният ден, изпълнен с мисли.

Крия се от света в черупката си.

Не намирам начин да се справя.

То ме изпълва. Разкъсва ме.

Кръгът, в който се намирам, се стеснява.

Задушава ме.

И отново падам и се моля.

Крещя, очаквайки избавление.

Разбит съм на хиляди парчета,

никога няма да бъда цял.

Искаш ли да ми помогнеш?

Убий сърцето ми, което е почти издъхнало.

Раздроби парчетата и ме изгори в пламъци.

Душата ми е жива.

Господи, искам единствено да се избавя от мъките!

 

 

© Ержи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??