27 мар. 2007 г., 21:37

Спешно! 

  Поэзия
495 0 8
Спешно! Търся помощ!
Как в думи да я облека,
как цвят да и придам?!
Велико казват е туй чувство.
Свободен дух е Любовта.
И песни пеят и - поклон!
Живот за нея дават!
Обърнах целия си дом
следи от нея - няма...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??