27.03.2007 г., 21:37 ч.

Спешно! 

  Поезия
510 0 8
Спешно! Търся помощ!
Как в думи да я облека,
как цвят да и придам?!
Велико казват е туй чувство.
Свободен дух е Любовта.
И песни пеят и - поклон!
Живот за нея дават!
Обърнах целия си дом
следи от нея - няма...

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??