Спешно трябва
ДДД-то да си разшири трасето
и с пръскачки на гърба си,
препарат наред да ръси,
че са плъзнали инсекти,
кой от кой, все по-дефектни,
дребни, хлъзгави гадинки.
Казват, че били... Калинки!
© Красимира Михаилова Все права защищены