27.01.2019 г., 2:16 ч.

Спешно 

  Поезия
228 0 1

Спешно трябва 
ДДД-то да си разшири трасето 
и с пръскачки на гърба си,
препарат наред да ръси,
че са плъзнали инсекти,
кой от кой, все по-дефектни,

дребни, хлъзгави гадинки.
Казват, че били... Калинки!

 

© Красимира Михаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??