7 дек. 2015 г., 23:25

Споделено с любов 

  Поэзия » Любовная
795 0 2

СПОДЕЛЕНО С ЛЮБОВ

 

На Д.П.


Покани ме на танц...
Донеси ми цветя...
Пожелай ме гальовно...
Разкажи любовта...

После, искай ме много...
Ей така... На инат...
Даже викай горещо –
“Аз за нея съм Бог”

Целуни ме с усмивка...
Подари ми живот....
Изкрещи, че ме искаш!
Докажи, че си Бог!

Прегърни ме със нежност...
Понеси ме с ръце...
Аз съм толкова крехка
... носиш свойто дете...

Напиши, че ме чакаш,
посрещни ме със зов:
Нека бъде СЛУЧВАНЕ!
Споделено с ЛЮБОВ!

© ДМ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Калия, АМИН! ....красивото се цени от красив/а! Благодаря ти, че го изчувства с мен!
  • "Нека бъде СЛУЧВАНЕ!
    Споделено с ЛЮБОВ!"
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??