11 апр. 2010 г., 22:36

Спомен 

  Поэзия » Любовная
822 0 1

        Спомен


Споменът за тебе отминава.

Времето не спира да тече.

Любовта бушува в мен,

а пък погледът ти е студен.

Любовта си тръгва...

С теб е моето сърце...

По пътека снежна броди

мръзнещата ми душа.

Цялата земя огрявам.

Сребърни крила ме носят.

 

© Красимира Гицова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??