Спомен
Споменът за тебе отминава.
Времето не спира да тече.
Любовта бушува в мен,
а пък погледът ти е студен.
Любовта си тръгва...
С теб е моето сърце...
По пътека снежна броди
мръзнещата ми душа.
Цялата земя огрявам.
Сребърни крила ме носят.
© Красимира Гицова All rights reserved.