Как искам да си ти със мен,
как искам да си тук във всеки миг
и липсваш ми в минутите на самота,
и липсваш ми, дори когато аз не съм сама.
Знам, че ний сме разделени
от дяволите тъй засмени
и знам, че в този тежък миг
едва аз сдържам истеричния си вик.
Но животът продължва,
просто истината е такава,
затова в минутите на самота
просто ще си спомняме за любовта.
© Марина Стоянова Все права защищены
Лошото го забрави и подмини. С много обич за теб.