30 июл. 2010 г., 21:29

Спомени 

  Поэзия » Любовная
1091 0 0

 

Една звезда си ти,

една звезда в небето.

Имахме щастливи дни,

но отмина времето!


Покаже ли се луната,

идва вината,

за студените сълзи

в моите сини очи.


Сладки сънища сънувахме

и в мечтите си пътувахме.

"Обичам те" си казвахме

и в любов се вричахме.


Отминаха тези дни,

останаха само спомени.

"Довиждане" ти казвам сега,

вън от сърцето ми на мига!!!

 

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??