25 июл. 2005 г., 17:50

Спомени 

  Поэзия
925 0 0

Спомени

Ще минават  дни и много зими .
Снегът ще пада  бавно  в твойте коси.
Погледът ти ще е вперен  надалече, какво ли търсят твойте очи?
Една пътека  ще белее от луната
Ще си спомниш , че по нея - с мене си минавал ти
и от спомените няма да ти става леко - напротив повече ще те  боли.
След време  ще  ме търсиш и  ще страдаш тихо.
Сълзи ще се събират  в твойте  очи,
ще молиш и ще искаш тихомълком топлина и думи нежни
за самотните си дни

© Даниела Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??