14 сент. 2021 г., 11:29

Спомени 

  Поэзия » Любовная
481 0 0

Спомням си всеки детайл сякаш беше вчера,

първата ни целувка, първата ни среща, първия път държейки се за ръце,

спомням си всичко толкова ясно и не мога да забравя,

толкова много спомени заедно и само няколко лоши,

прекарахме толкова дълго заедно, че не помня какво беше преди теб,

забравих себе си в нашата любов, толкова красиви, щастливи и ярки спомени,

накъдето и да погледна, където и да отида, каквото и да правя - имам спомени със теб,

половината си живот прекарахме заедно и беше прекрасно,

ценя всички спомени бидейки с теб, житейския опит, всичко което се научихме един от друг,

но сега ще трябва да ги погреба,

за да преродя себе си и продължа напред.

 

Не ще забравя, и не искам да забравя, 

но ще трябва да се откъсна от спомените ми с теб,

спомените споделени с теб, живота ми споделен с теб.

 

Продължавам напред и няма да гледам назад,

защото само тъга ми носят те,

не мога да намеря утеха в тях,

ще създам нови спомени без теб и понякога ще си спомням за теб.

 

Помни едно за мен, че ти беше всичко за мен.

 

 

 

© Лъв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??